Суд виніс постанову проти жителя Львова, який напав на поліцейських і медиків

Суд у Залізничному районі Львова виніс постанову проти місцевого жителя, який агресивно виступав проти поліцейських і медиків, а також пошкодив карету швидкої допомоги. Чоловіку доведеться сплатити штраф. Рішення було оприлюднене у понеділок, 15 липня, у Єдиному державному реєстрі.

Інцидент трапився у Львові в квітні цього року

За матеріалами суду, інцидент трапився 6 квітня цього року біля будинку №12-б на вулиці О. Степанівни у Львові. Чоловік, який був під впливом алкоголю, викликав швидку через свою агресивну поведінку. Після прибуття медичного персоналу на місце події, також прибула поліція.

Вирок суду та штраф для порушника

«Під впливом алкоголю він здійснив дрібне хуліганство, висловлюючи нецензурні вислови в адресу поліцейських і медичних працівників ШМД 106 бригади перед іншими громадянами. Крім того, він наніс удари по вікну карети ШМД 106 бригади, що порушило громадський порядок і спокій громадян,» — зазначено в судовому рішенні.

Після судового засідання чоловік визнав свою вину і був оштрафований на 119 гривень. Також він повинен сплатити 605 гривень 60 копійок судового збору. Постанову можна оскаржити протягом 10 днів.