Голосуйте за конструктор Одеського театру опери та балету Lego!

На офіційному сайті компанії Lego триває голосування за можливість створення конструктора у вигляді Одеського національного академічного театру опери та балету. Ініціативу запропонував Євген Тонєв з Маріуполя, і зараз потрібна ваша підтримка, щоб втілити цей проєкт у реальність.

Унікальність проєкту

За словами Ольги Канської, знайомої з Євгеном, проєкт вже пройшов складний процес моделювання та акредитації. Щоб набір потрапив у виробництво, потрібно зібрати ще 73 голоси підтримки.

«Цей конструктор — це не просто іграшка, а можливість відобразити архітектурну велич Одеського театру опери та балету. Він міститиме деталі, що відображають стиль італійського бароко фасаду театру, включаючи культовий головний вхід і декоративні бюсти діячів культури, що прикрашають будівлю. Така модель стане чудовим способом вшанувати культурну спадщину Одеси та відзначити її стійкість і розвиток протягом століть», — зазначено в анотації на сайті Lego.

Підтримайте проєкт

Цей проєкт є ще одним досягненням Євгена Тонєва. Раніше йому вдалося випустити конструктор у вигляді Старої вежі Маріуполя, що стало значним досягненням для його рідного міста. Підтримайте проєкт, щоб дати можливість Lego втілити ще одну частину української архітектурної спадщини у світі кубиків!